MENÚ DEL DIA - DIMARTS 22/08/2017

menu03

PRIMERS

AMANIDA VARIADA AMB SALSA DE IOGURT
PAELLA A LA MARINERA
ESPAGUETIS A LA ITALIANA
TIMBAL DE PATATA, TOMÀQUET I TONYINA

SEGONS

ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA
BOTIFARRA DE VIC A LA GRAELLA
ESCALOPA DE POLLASTRE A LA MILANESA
SUPREMES DE MER A LA PLANXA

POSTRES

PROFITEROLES, PASTÍS, COPA GELADA DE LA CASA, SORBET DE LLIMONA O MANGO, MELÓ, SÍNDRIA, IOGURT, FULL AMB CREMA
1/2 VI (NEGRE, ROSAT O BLANC), GASOSA O AIGUA SENSE GAS
(REFRESCS, CERVESA I AIGUA AMB GAS NO INCLOSOS)

LLOM DE BACALLà AL CAPRICCE (GRATINAT AMB ALL I OLI). SUPLEMENT 5€
ENTRECOT DE VEDELLA AL GUST (BRASA, ROQUEFORT O PEBRE). SUPLEMENT 5€

11 € IVA INCLÒS