MENÚ DEL DIA - DIVENDRES 21/09/2018

menu03

PRIMERS

FIDEUA AMB ALL I OLI
CARBASSÓ FARCIT
MIXT D´ENCIAMS AMB SALSA CESAR
AMANIDA D´ARRÒS

SEGONS

POLLASTRE A LA BRASA
COMPORTA A LA GRAELLA
MAGRA DE PORC ENCEBOLLA
TONYINA AMB TOMÀQUET

POSTRES

IOGURT, MELÓ, PROFITEROLES, PASTÍS, SORBET DE LLIMONA O MANGO, COPA GELADA DE LA CASA, FLAM DE TARONJA
1/2 VI (NEGRE, ROSAT O BLANC), GASOSA O AIGUA SENSE GAS
(REFRESCOS, CERVESA I AIGUA AMB GAS NO INCLOSOS)
SUPLEMENT 5 € (BACALLÀ I ENTRECOT)
LLOM DE BACALLÀ AL CAPRICCE (GRATINAT AMB ALL I OLI)
ENTRECOT DE VEDELLA (BRASA, ROQUEFORT O PEBRE).
TERRINA DE ALL I OLI Ó MAIONESA Ó CHIMICHURRI 1,50 €
GOT DE TUB DE GASPATXO 2,50 €

11.25 € IVA INCLÒS