MENÚ DEL DIA - DISSABTE 16/12/2017

menu03

PRIMERS

AMANIDA VARIADA AMB TONYINA
ARRÒS CALDÓS MARINER
ESPAGUETIS A LA BOLONYESA
ESPÀRRECS AMB PERNIL YORK

SEGONS

ENTRECOT A LA GRAELLA
FILET DE LLUÇ A LA PLANXA
BOTIFARRA DE VIC A LA BRASA
POLLASTRE ROSTIT AL FORN

POSTRES

PROFITEROLES, IOGURT, PASTÍS, COPA GELADA DE LA CASA, SORBET DE LLIMONA O MANGO, MELÓ, ARRÒS AMB LLET
1/2 VI (NEGRE, ROSAT O BLANC), GASOSA O AIGUA SENSE GAS
(REFRESCOS, CERVESA I AIGUA AMB GAS NO INCLOSOS)
SUPLEMENT 5 € (BACALLÀ I ENTRECOT)
LLOM DE BACALLÀ AL CAPRICCE (GRATINAT AMB ALL I OLI)
ENTRECOT DE VEDELLA (BRASA, ROQUEFORT O PEBRE).
TERRINA DE ALL I OLI Ó MAIONESA Ó CHIMICHURRI 1,50 €
GOT DE TUB DE GASPATXO 2,5 €

12.9 € IVA INCLÒS