Espais

Els Salons

Europa Barbacoa Restaurant trobarà dos salons climatitzats:

  • Saló Barbacoa. Saló per a grans esdeveniments. Aquí podràs celebrar els teus esdeveniments més especials: bodes, banquets i comunions. I també dinar a la carta o amb el menú del día entre setmana.
  • Saló Europa. Saló per a esdeveniments més petits. Gaudeix de la privacitat en tot el seu concepte per a celebrar reunions d’empresa.

I també aquelles reunions familiars, més informals, amb amics.

Tot preparat, en un ambient acollidor i amb un servei exquisit per a que puguis degustar els nostres plats, amb total tranquilitat.

La Terrassa

terrazas

Europa Barbacoa Restaurant disposem de dues àmplies terrasses, que es fusionen amb la gran pineda, per a crear un ambient d’ harmonia i benestar.

En elles, podràs gaudir a l’aire lliure dels nostres menjars i sopars: menú diari, carta, aperitius, grups, banquets, esdeveniments.

Vine i prova una manera diferent de sortir de la rutina diària, en un marc incomparable de natura, a només uns minuts de Barcelona i a 200 metres de la platja.

Facilitats clients

A Europa Barbacoa Restaurant oferim tot un seguit de facilitats per fer més còmoda la teva estada amb nosaltres:

  • Zona Wi-fi GratuïtaPer a que puguis estar conectat en  tot moment.
  • Restaurant Adaptat. De fàcil accès per a persones amb discapacitat/mobilitat reduïda. No hi han barreres ni escales d’accès als nostres salons.
  • Tickets Restaurant.S’accepten Cheques Gourmet, Tickets Restaurant i Sodexho.
  • Compromís amb la Qualitat. Estem certificats seguint la normativa SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació), distintiu que atorga la Diputació de Barcelona, promogut per Turespaña.

Parking Propi

Europa Barbacoa Restaurant disposem  d’ un espai d’aparcament fàcil i ampli, destinat exclusivament als nostres clients.

Ja siguis client del restaurant com de la zona barbacoa, el teu cotxe estarà ben tranquil al nostre aparcament.