Carta

ELS NOSTRES PRIMERS


Pica pica
Amanida Russa
Olives Farcides
Olives Adobades
Patates amb AlliOli
Patates Braves
Broqueta Moruna (Ració)
Croquetes Casolanes
Calamars a l’Andalusa
Sípia Planxa Trossejada
Musclos a la Marinera
Musclos al Vapor
Tallarines
Seitons Fregits
Seitons amb Vinagre
Gambetes Salades
Caçó Adobat
Ració de Pernil Ibèric de Gla
Triangles de Formatge Manxego


Amanides
Ensalada variada
Ensalada Barbacoa
Ensalada con Queso de Cabra
Ensalada Europa
Ensalada César
Picadillo de Tomate

Entrants
Exqueixada de Bacallà
Pinya o Meló amb Pernil
Còctel de Gambes
Escalivada
Timbal de Bonítol amb Pebrots i Esbergínies

Sopa i Pasta
Canalons Barbacoa Gratinats
Macarrons a la Italiana
Sopa de Peix

Arrossos
Paella Marinera
Paella Mixta
Fideuà
Arròs Negre

LES NOSTRES CARNS I PEIXOS


Peixos
Rap a la Marinera
Rap a la Planxa
Lluç a la Basca o Planxa
Bacallà a la Llauna o Biscaïna
Calamars Planxa
Sípia Planxa
Calamars a la Romana
Graellada de Peix
Mariscada de la Casa
Gambes a la Planxa
Llenguado a la Planxa

Carns
Filet de Vedella amb Pebre
Filet de Vedella amb  Roquefort
Entrecot de Vedella amb Roquefort
Entrecot de Vedella amb Pebre
Bistec de Vedella a la Planxa
Llom a la planxa
Escalopa de Llom Arrebossat
Escalopa de Pollastre Arrebossada
Costelles de Cabrit a la Milanesa


La Nostra Brasa
Filet de Vedella
Entrecot de Vedella
Costelles de Xai
½ Conill
¼ Pollastre
Botifarra de Vic amb Mongetes
Costelles de Cabrit
Graellada Individual (Pollastre, Conill, Llom, Botifarra, Xai)

Graella Argentina
Amanida Criolla
Empanada Criolla
Panotxa de blat de moro a la brasa
Provoleta Brasa
Xoriços Criollos
Botifarrons Criollos
Mixto de Criollo
Vacio de Vedella
Xurrasco
Entraña
Picaña
Filet Argentí
Entrecot Argentí
Graellada Argentina (Xurrasco, Xoriço, Butifarró, Carn de Vedella i Papa al Plom)